VOLLE POTENTIEEL

In Augustus komen we gedurende een lang weekend samen op Landgoed Mariahoeve te Papenvoort voor een magische cirkel waar het ontwaken van ons volle potentieel centraal staat.

Vier dagen zullen gevuld zijn met gouden kansen om te groeien en te verbinden. We hebben een programma hebben dat zowel toegankelijk als uitdagend is. Naast het vaste groepsprogramma zijn er extra workshops, ochtend meditaties, natuurwandelingen en yoga lessen. Je kunt dus voluit gaan of meer tijd reserveren voor rust  en ontspanning.

De effecten van deze prachtige godinnen cirkels zijn diepgaand. Je zult een beter begrip krijgen van wie je bent, waar je heengaat en wat mogelijk is. Je innerlijke godin ontwaakt en ontwikkelt, je vind inspiratie en zusterschap, en gaat naar huis opgeladen, onderwezen, gegroeid en met elkaar verbonden. 

Gedurende het weekend worden er verschillende meditaties, workshops, sessies en ceremonies gehouden. We gaan genieten van heerlijk vegetarisch eten, een natuurlijke omgeving en elkaars verrijkende gezelschap. Hieronder vast een inkijkje in het programma..

Medicijnwiel

Aan het begin van het weekend openen we het medicijnwiel ceremonieel met de hele groep. We creëren hiermee contact met de 4 windrichtingen, de krachten van de aarde en de kosmos. 

Het wiel zal gedurende het weekend een plek zijn waar je kunt mediteren, je kunt opladen  en je de lessen verder kunt integreren. 

Een magische en krachtige plek. waar we allemaal ons steentje aan bijdragen.  

4 Women

Yoga 

Yoga brengt je in verbinding met jezelf, geeft rust en is een anker. Fysiek maakt het je lichaam soepel en sterk. Mentaal- emotioneel geeft het je zelfvertrouwen en vertrouwen in de wereld. Yoga is de weg van individueel bewustzijn naar universeel bewustzijn. Tijdens het weekend beoefenen we o.a. Hatha Yoga en Yoga Nidra. We beginnen we de dag met de Zonnegroet Surya namaskar, en eindigen met de Maangroet Chandra namaskar, 

Katja

Powertool creatie

Samen gaan we smudge-vleugels maken van veren, hout, edelstenen, leer en andere natuurlijke materialen. De vleugels gaan we gezamenlijk inzegenen en ze gelijk gebruiken om elkaar te energetisch te reinigen. Een krachtig ritueel en een tool die je aan het einde van het weekend mee naar huis mag nemen!Rianka

Triple Trance Journey

We nemen het allerbeste van onszelf mee naar de cirkel, creëren een sterk vibrationeel veld en gaan op reis naar hogere dimensies om daar met onze goddinnenstaat samen te smelten. Drie keer ondernemen we deze reis, als groep reizen we omhoog om dan als individu alleen op pad te gaan en onze goddelijkheid in de ogen te kijken. Daar zullen we getransformeerd en vol inspiratie van terugkeren. 

Caroline

Stille wandeling

Een boswandeling in stilte om verbinding te maken met de natuur en nog meer in je lichaam te komen. Een bijzondere manier om helemaal in het moment te zijn en contact te maken met de schoonheid en natuurkrachten  om je heen.
Rianka

Orgastic Yoni Yoga

A simple but very effective ritual about conscious self-love and touch. We will meet ourselves within ourselves. Here you are just with yourself and providing your body & being with movement, voice, touch, massage or position - following what is desired and needed most. This ritual is taking place in a safe space and in a circle amongst sisters. It's a ritual of touching and being touched on the physical, emotional and spiritual realm. It supports you to develop your erotic potential which is part of your full potential.

Serena LauraDagelijkse meditaties


Elke dag is het mogelijk om deel te nemen aan een begeleide meditatie, Kom in een verhoogde staat van zijn en voel de kracht van o,a, de Twin Hearts meditatie; een hart openende meditatie,  …..   ,…….    en  de afsluitende Back to Reality Meditatie met Caroline op de zondag. Niet met een weemoedige ondertoon maar ontvang nog wat wenken hoe je de opgedane kennis mee kunt nemen in de dagelijkse realiteit. 


4 WomenCacao ceremonie

 

Mamma Sita Cacao, a loving mother is holding our hands and showing us the path of the heart and unconditional love. She carries us into the depths of mother earth, Gaia. We will feel our roots, connected to her center, carried, nourished. She gifts us with ecstasy. We will encounter the stars and experience cosmic wisdom.  "Abuelita Cacao" is opening us and helps us to surrender deeply, so that we may trust fully and feel love in and around us. 


Serena Laura

Clothing Swap

Kleding is energie, die energie wil graag stromen, Heb je mooie kledingstukken die je nooit aandoet omdat ze op de een of andere manier niet bij je passen? Tijdens het weekend houden we een kledingruil waarbij je kleding weggeeft, maar ook leuke nieuwe dingen kan uitzoeken!All Women

Goddess Bonfire

Gekleed in je mooiste godinnenoutfit ontmoeten we elkaar bij het vuur. Nog een keer zoeken we met elkaar de frequentie op van onze godinnenstaat om van daar uit te zingen, muziek te maken, te dansen en te vieren. 

Het hoogtepunt van het weekend.


All Women

1 op 1 Sessies

Iedereen mag haar diensten aanbieden mits deze het thema van het weekend onderschrijven. Dit is een mooie kans om je kunsten te vertonen of je zusters  iets nieuws te leren. Je mag hiervoor een festival prijs vragen. 

Mits het programma het toelaat zijn de 4 organisatoren beschikbaar voor 1 op 1 sessies als die behoefte er is. 


All Women

Co Creatie

Aangezien elke vrouw een hoedster van wijsheid is, geven we graag gelegenheid aan deelnemende sisters om hun kennis te delen. Wil jij graag een workshop, meditatie, sessie verzorgen? 

Voel je vrij om ons te benaderen. All WomenDe locatie:

We verwelkomen jullie op het prachtige landgoed Mariahoeve te Papenvoort. Dit is een natuurcamping in een privé bos met een klein meertje.


De investering:

Voor het deelnemen aan dit event vragen wij €350,- dit is inclusief eten, overnachtingen en deelname aan alle workshops, ceremoniën en meditaties. 

Er is ruimte om je tent mee te nemen. Indien gewenst is er mogelijkheid voor een ander soort accommodatie, de kosten hiervan zijn niet bij de prijs van het weekend inbegrepen. Er zijn tipi's en pipowagens te huur rechtstreeks bij de Mariahoeve. 


Heb je vragen of wil je graag er bij zijn? Voel je welkom om ons te contacteren.