Zusters met gedeelde visie

De basis van heilige werken begint in vele culturen met de vier windrichtingen. De basis van ons werk word ondersteunt door 4 krachtige vrouwen, allen met onze eigen expertise en wijsheid. Samen zorgen we voor een stabiele fundering en de mogelijkheid voor vrouwen om de eindeloze mogelijkheden van hun volle potentieel te ontdekken. 


"Deze vier vrouwen hebben een schat aan ervaring tussen hen en delen hun meest waardevolle lessen met je gedurende verschillende lange weekenden. Gezien ze zeer ervaren zijn in yoga, sjamanisme, creëren, genezen, tantra, het maken van power-tools, manifestatie, zingen en rituelen en nog veel meer, zijn ze perfecte leraren voor elke vrouw die klaar is om dieper te duiken in haar vrouwelijke krachten en die de verborgen krachten hiervan wil ontdekken."


Klik op de foto's voor onze individuele pagina's.

Katja de Wit

Levensgenieter, Tantrica, Hatha yoga docent, mondhygiëniste, zelfstandig ondernemer.

Na ruim 18 jaar ervaring als mondhygiëniste, werkend met mensen in alle lagen van de bevolking, is in 2012 yoga en haar filosofie op mijn pad gekomen. Al vrij snel merkte ik de positieve effecten hiervan op mijn leven. Door alle ervaring en indrukken die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan op verschillende gebieden van zelfontwikkeling, waaronder tantra, de-armouring, meditatie en verschillende ervaringen met sjamanistische rituelen, heb ik geleerd om vanuit een open, helder en holistisch perspectief te kijken naar het leven en naar wat het leven mij brengt. In mijn leven heb ik ook de ervaring gehad om niet dicht bij mezelf te staan. Mezelf te verliezen, zonder het in de gaten te hebben.

Juist door zo van mijzelf verwijderd te zijn geweest, ben ik me meer bewust geworden van de intieme band met mijn lichaam, geest en ziel. Door alle ervaring op het gebied van zelfreflectie beheers ik en hou ik die band met dagelijkse kleine rituelen.
Ik praktiseer vanuit de verschillende disciplines waar ik ervaring in heb opgedaan om mensen verder te helpen met issues en blokkades die ervoor zorgen dat ze niet vanuit hun volle potentieel leven.
Door zachtheid weet ik vaak confronterende dingen zo te brengen dat het helder wordt zonder te oordelen. Vanuit positieve openheid reageren op wat er op mijn pad komt zorgt bij mij voor een rustiger en meer ontspannen bewustzijn in mijn leven. Maar zoals geldt voor iedereen die dit wereldse leven leeft, ik blijf net zo goed als jullie leren en leerling zijn. Het is slechts mijn intentie mijn ervaring te delen om mensen te inspireren uit hun comfort zone te gaan en daarachter de grote pot met goud te vinden.


Rianka van den Heuvel

Kunstenares, intuïtieve tuinvrouw, natuur/dieren liefhebster

Je vind me meestal in mijn wilde permacultuur tuin, bezig met planten en genietend van alles wat er leeft en groeit, of ik ben via mijn handen en hart creatieve kunstwerken aan het maken. Ik heb altijd al een sterke connectie gehad met de indianen, met hun manier van zien en overtuiging dat alles verbonden is als geheel van een levend bewustzijn. Werken met de spirit van krachtdieren en tekens uit de natuur horen hier ook bij!

Mijn zielen pad bestaat uit geaard zijn en open voor wat het leven me geeft, om compassie te hebben voor mezelf en alle wezens die mijn weg kruizen, om wijsheid te integreren die oud is, naar deze moderne tijd, mijn innerlijke wijsheid en visie in te zetten om anderen op hun pad te helpen, het eren en verrijken van de natuur en het maken van kunstwerken en sjamanistische tools die vaak gerecycled zijn, 

Serena Laura aka the White Horse (from Switserland)

Ceremonies, wisdom of the feminine, sacred sexuality, rites of passages, holistic coach, therapist, medium

I am in service for the divine feminine. As an intuitiv healer and Moon Mother, initiated by Miranda Gray, i serve as a channel for feminine soul healings and womb healings. I teach about the feminine cycle and many other topics for goddesses (like yoni steam, breast massage...).My path in this life is accessing many shamanic tools and remembering different incarnations. Being in nature by myself is being home. I feel deeply connected to nature and love to embody her.The gift which comes to me is an own approach through which i give healing sessions where shamanic healing, shamanic techniques, sacred sexuality, the energetical bodies and spiritual healings as well as body focused de-armouring or genital de-armouring are combined.

On request i am in service for all kind of ceremonies and rituals. Specially Cacao Ceremonies are in alignment with my journey here on earth. The medicine of mammasita cacao is guiding me in such a loving way. I am a passionate singer and animal lover. My biggest teachers and passion are horses. Free horses. Balance. Equilibrium. Freedom. Grace. I am in service for the pure essence that is shining in every living being. This essence wants to flow, to guide you, to be fully you.

Thank you for walking the part of your heart, the sacred feminine and to unite powers for our new area!

<3 Serena

Caroline Westerbeek

Spiritual Coach & Trainer / Manifestatie & Creatie / The Spiritual Gym

Spiritualiteit is de motor in mijn leven. Mijn inspiratie vind ik overal en zo kom ik er achter dat alle stromingen in essentie over hetzelfde gaan. We beginnen onze verbinding met de hogere dimensies nog maar net te herontdekken. De mogelijkheden die zich daar aandienen zijn ongekend.  Voor mij gaat spiritualiteit over een diepe verbondenheid met het leven. Sister Circles nemen daarin een bijzondere positie in. De kracht van zusters die vanuit een ontwaakte staat samen komen, krachten bundelen en hun kennis delen is altijd weer een schitterend proces.

Mijn specialiteit is Creatie en Manifestatie. Als je weet wie je bent en wat je verlangt dan kan je dat ook tot leven wekken. Als je dat leert komt je leven in een prachtig momentum terecht van waaruit er moeiteloos gemanifesteerd kan worden. Je hebt dus meer invloed op je leven dan je denkt. Een bekrachtigende ontdekking die een ongekende glans aan het leven geeft. Magisch. Ik laat je heel graag zien hoe dat werkt en geef je tools mee voor het leven.